Τα σαλιγκάρια έχουν χοληστερίνη (<-- δήλωση χωρίς καμία επιστημονική βάση)

Αγαπητοί επισκέπτες αυτού του blog, που καταφθάνετε εδώ ψάχνοντας για την σύνδεση μεταξύ χοληστερίνης και σαλιγκαριών (αποτελεί το πιο δημοφιλές search προς το blog βλ. τίτλο) έχω κάποιες δηλώσεις να απευθύνω σε εσάς αλλά και ταυτόχρονα κάποιες ερωτήσεις.

Δηλώσεις:
1. Ναι, τα σαλιγκάρια έχουν χοληστερίνη. Πήγα την προηγούμενη βδομάδα, τον Τάσο το σαλιγκάρι στον γιατρό, ο οποίος του βρήκε πολύ υψηλή χοληστερίνη (αυξημένα τριγλυκερίδια και χαμηλό σίδηρο… αφήστε χάλια ήταν) και τώρα είναι σε ειδική δίαιτα: ενός φύλλου αγριοκερασιάς την μέρα.
2.Όταν πλέον φτάσετε εδώ, έχετε παρεκκλίνει πολύ από τον δρόμο σας προς αναζήτηση οποιασδήποτε απάντησης σε οποιοδήποτε ερώτημα, πόσο μάλλον της χοληστερίνης των σαλιγκαριών
3. Αφήστε τα σαλιγκάρια στην ησυχία τους…

Ερωτήσεις:
1.Πόσο συχνά πια τρώτε σαλιγκάρια ώστε να σας απασχολεί το αν έχουν χοληστερίνη;
2.Έχοντας ήδη κοιτάξει 11 σελίδες αποτελεσμάτων, στο Google, χωρίς να έχετε βρει απάντηση στο ερώτημα σας, πως μπορεί να υποθέτετε ότι κάτι που τιτλοφορείται: Alvinia Ironic, θα έχει τις πληροφορίες που ψάχνετε;
3.Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ποικιλία, ή κάποιος συγκεκριμένος τρόπος μαγειρέματος που σας ενδιαφέρει πιο πολύ; (Αφού καίγεστε τόσο, να το ψάξω….)
4. Τι νούμερο παπούτσι φοράτε; (θα είναι ωραίο να μπορούμε να διαπιστώσουμε αν υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ του μεγέθους του ποδιού και της αναζήτησης για χοληστερίνη στα σαλιγκάρια)

No comments: